Fxpansion.com - Search

Forum

FXpansion Forum

Search found 9 matches

Go to advanced search

by tiburcepalmier
Tue Apr 18, 2017 9:12 pm
Forum: Geist2
Topic: Send CC ?
Replies: 1
Views: 958

Re: Send CC ?

Ok I got it but it's not as convenient as I wished... Does anybody know if we can edit manually the mapping instead of "learning" it ?
I just like Geist to send midi CC to my external gears, easily :)
by tiburcepalmier
Tue Apr 18, 2017 6:27 pm
Forum: Geist2
Topic: Send CC ?
Replies: 1
Views: 958

Send CC ?

Hi guys, In the mapping menu there is a Send CC button and in the manual it is said : "With the Send CC button activated, any graphs currently assigned to MIDI CCs are output as MIDI CC data alongside note events in the pattern." But how do you assign graphs to MIDI CC :? I can't figure ou...
by tiburcepalmier
Thu May 29, 2014 6:52 pm
Forum: Tremor
Topic: How to stop "autoplay" ?
Replies: 0
Views: 2152

How to stop "autoplay" ?

Hi,

Maybe I'm blind but I can't find the option to disable the autoplay feature. Can anyone help ? Thanks !

Nicolas.
by tiburcepalmier
Thu Jan 09, 2014 9:32 pm
Forum: Geist
Topic: Geist expanders not in content
Replies: 3
Views: 2153

Hey. Same here, only 2 on my 4 expanders show in content, it's not convenient ! What is this drag'n'drop manipulation ?
by tiburcepalmier
Sun Jul 28, 2013 9:59 am
Forum: GURU
Topic: GURU Serial issue
Replies: 5
Views: 9794

GURU Serial issue

Hi,

I've been using Guru for years. I just upgraded my PC to Win 7 SP1 (I was previously using SP0) and my Guru serial is now constantly rejected. I tried with Presonus S1 v2 and Reaper, quite the same behaviour. The stand alone version is working well... Any idea ?
Thanks !

TiPa.
by tiburcepalmier
Tue Feb 19, 2013 10:25 pm
Forum: Etch
Topic: Sync issue
Replies: 7
Views: 7835

I stopped using Etch because of this issue :?
by tiburcepalmier
Thu Dec 20, 2012 9:30 am
Forum: Etch
Topic: Sync issue
Replies: 7
Views: 7835

Good news, thanks Paul :)
by tiburcepalmier
Wed Dec 19, 2012 10:17 pm
Forum: Etch
Topic: Sync issue
Replies: 7
Views: 7835

Sync issue

Hi, I have a sync issue with Etch 1.0.1.2 and Studio One 2.5. I can hear the lfo slightly desynchronising from the host BPM after 15 sec approximately, I think the LFO is not sync at all. It's very very annoying because it sounds so great on analog synths takes ! Does anyone experienced that already...
by tiburcepalmier
Thu Jan 26, 2012 8:06 pm
Forum: Tremor
Topic: FR's here please!!
Replies: 85
Views: 65916

- Online preset exchange plzzzz

Go to advanced search