Fxpansion.com - Search

Forum

FXpansion Forum

Search found 962 matches

Go to advanced search

by Angus_FX
Tue Feb 21, 2017 12:57 pm
Forum: Strobe2
Topic: Strobe 2 wishlist: "101" video tutorials
Replies: 2
Views: 793

Re: Strobe 2 wishlist: "101" video tutorials

Hi O99,

A couple of resources that may help:

https://soundtraining.com/online/course ... hy-gibson/

https://www.coursera.org/learn/music-synthesizer

I can strongly recommend the Coursera one - Loudon is a first class trainer.

Hope this helps,
Angus.
by Angus_FX
Fri Feb 03, 2017 11:11 am
Forum: Strobe2
Topic: Setup broken 2.3.025 (Filebrowser)
Replies: 2
Views: 513

Re: Setup broken 2.3.025 (Filebrowser)

You mean the 32-bit VST plugins path, or something else?

It seems to be working OK here, but can be quite slow if you have a lot of network drives connected, or optical media etc.
by Angus_FX
Thu Feb 02, 2017 2:59 pm
Forum: Strobe2
Topic: MPE mode changes in latest release?
Replies: 4
Views: 954

Re: MPE mode changes in latest release?

can I just ask for one small FR, it would be great if we could lock this ... I much prefer PlSlideAbs+ for this slide... so it would be great if I could lock this on the curve, such that when I switch between the Roli presets, I dont have to keep changing it back to PlSlideAbs+ from PlSlide+ :) Tha...
by Angus_FX
Thu Feb 02, 2017 10:54 am
Forum: Strobe2
Topic: MPE mode changes in latest release?
Replies: 4
Views: 954

Re: MPE mode changes in latest release?

Hi Mark, PlSlideCurve is a relative mod source (that is, "slide" value is calculated as movement relative to note-on position) You may find that the PlSlideAbs mod source (Absolute Poly Slide Position) is more to your liking. You can actually map it via the curve - in the curve view, click...
by Angus_FX
Thu Feb 02, 2017 10:52 am
Forum: Strobe2
Topic: 5D sounds not working with Glide / Slide etc
Replies: 7
Views: 1358

Re: 5D sounds not working with Glide / Slide etc

Hi, A few things to check: - Are you running the right version of Strobe2? Should report v2.3.0.25 on the GUI. - Is your Seaboard RISE in MPE Mode? You can check this with the ROLI Dashboard. - Are you loading an MPE-enabled preset (from the "MPE Factory" preset library, accessible from th...
by Angus_FX
Thu Jan 26, 2017 8:25 pm
Forum: Strobe2
Topic: A feature or a bug (voice order)?
Replies: 7
Views: 1234

Re: A feature or a bug (voice order)?

According to the diff tool, the only difference between these files is that Test_B is slightly louder than Test_A. They play exactly the same for me (though I'm running a newer build than you). It's possible that the louder file takes longer to decay below the voice-kill threshold, so that if you pl...
by Angus_FX
Fri Jan 13, 2017 12:34 pm
Forum: Strobe2
Topic: Mouse/Cursor problem
Replies: 1
Views: 437

Re: Mouse/Cursor problem

This does look like a bug. Would you be interested in helping test a fix?

If so, please drop me a line angus -at- fxpansion -dot- com. Thanks!
by Angus_FX
Fri Jan 13, 2017 12:06 pm
Forum: Strobe2
Topic: Strobe 2 not working on Ubuntu 14.04 (I know it's not supported)
Replies: 10
Views: 1848

Re: Strobe 2 not working on Ubuntu 14.04 (I know it's not supported)

@tebby can you drop me a line angus /at/ fxpansion /dot/ com, I can get you on the beta programme - there's a new update going to the beta testers today or Monday, would be worth checking it out.

Also, I take it you tried the 2.0.2.17 build from summer last year?
by Angus_FX
Fri Jun 10, 2016 4:16 pm
Forum: Strobe2
Topic: Installation problem
Replies: 6
Views: 1108

Re: Installation problem

Delete any Strobe2 DLLs from your VST plug-ins folders, delete the folder "Strobe2" from C:\Program Files (x86), and reinstall.
by Angus_FX
Fri May 20, 2016 6:43 pm
Forum: Strobe2
Topic: Possible bug using euclid processor
Replies: 7
Views: 1541

Re: Possible bug using euclid processor

soulstar - I've posted a private build in your account. Can you download it & let me know if it addresses this issue?
by Angus_FX
Tue Apr 12, 2016 5:53 pm
Forum: Strobe2
Topic: Roli MPE and Strobe 2
Replies: 13
Views: 3509

Re: Roli MPE and Strobe 2

Just to check - you're using Equator and Polysynth as VSTs in Bitwig too? Want to eliminate the possibility that Bitwig is filtering some of the MPE data.
by Angus_FX
Wed Apr 06, 2016 1:20 pm
Forum: Strobe2
Topic: new user: remote patch changes?
Replies: 15
Views: 2778

Re: new user: remote patch changes?

Volume and Pan are somewhat limited in usefulness as MIDI doesn't specify a loudness curve. We had a 128-slot program change table in v1 but don't think many used it - there's a trade-off: we can have a smaller number of presets in RAM with essentially instant switching (<1ms), or we can have 128+ o...
by Angus_FX
Tue Mar 29, 2016 12:24 pm
Forum: GURU
Topic: Upgraded to win10 Guru wont accept serial anymore
Replies: 1
Views: 1186

Re: Upgraded to win10 Guru wont accept serial anymore

Try running GURU "as administrator" (right click the icon, "Run As"), but bear in mind it's a very old program now & not supported on Windows 10.
by Angus_FX
Mon Mar 21, 2016 8:18 pm
Forum: Strobe2
Topic: Possible bug using euclid processor
Replies: 7
Views: 1541

Re: Possible bug using euclid processor

It's built and in QA testing right now - expect more news soon.
by Angus_FX
Wed Mar 02, 2016 1:04 pm
Forum: Strobe2
Topic: Installing Berklee demo of Strobe 2
Replies: 4
Views: 1903

Re: Installing Berklee demo of Strobe 2

It certainly should. What happens if you run Strobe2 as a standalone application? You should be able to find License Manager in your START menu (Windows) or Applications folder (OS X) as well.

Best regards,
Angus.

Go to advanced search

cron