GURU keeps resetting buffer size to 64 - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

GURU keeps resetting buffer size to 64

Support for GURU

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

bantam
Posts: 16
Joined: Wed Apr 02, 2008 5:39 pm

GURU keeps resetting buffer size to 64

Postby bantam » Wed Mar 25, 2009 7:33 pm

im running GURU with an maudio delta 2496. i go to preferences audio buffer size and it stays on 512 but when i go to asio control panel and change that to 512, i play something and it drops back to 64 making horrible glitch noises.

Is there a setting im missing please?

RedSpark
Posts: 17
Joined: Tue Feb 17, 2009 10:11 pm

Postby RedSpark » Thu Mar 26, 2009 8:30 pm

I use the same card and this happens to me also. I've tried M-audio but they were no help. It's annoying because once you have more than 2 engines loaded, playback becomes crackly and drops out, leaving me to do all my Guru work inside my host (the buffer is not reset when Guru is in VST mode).

RedSpark
Posts: 17
Joined: Tue Feb 17, 2009 10:11 pm

Postby RedSpark » Fri Apr 03, 2009 8:32 pm

This does not happen now in the 1.6 update. Thanks :D

bantam
Posts: 16
Joined: Wed Apr 02, 2008 5:39 pm

Postby bantam » Tue Apr 07, 2009 8:42 am

sorted, thanks guys :D


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests