GURU v.1.6.12 available for download - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

GURU v.1.6.12 available for download

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

User avatar
rob_fx (ex-FX)
Left to roam the Cursed Earth
Posts: 1549
Joined: Wed Apr 11, 2007 5:09 pm

GURU v.1.6.12 available for download

Postby rob_fx (ex-FX) » Wed Apr 01, 2009 4:39 pm

"I was great engineer once, but then I took an arrow to the knee..."

alan_g
Posts: 9
Joined: Sun Feb 24, 2008 6:33 am

Postby alan_g » Wed Apr 01, 2009 6:55 pm

thank you, nice to have a real release on april fools day.

trick to getting note repeat to work?

& we're still stuck w/ the same file browser huh?
Last edited by alan_g on Wed Apr 01, 2009 7:29 pm, edited 1 time in total.

User avatar
route-electrique
Posts: 31
Joined: Sun Feb 18, 2007 6:50 pm
Location: Helsinki - Sunbay - FINLAND
Contact:

Postby route-electrique » Wed Apr 01, 2009 7:00 pm

Well, bug fixes are always welcome :). I gotta check if i got these strange behauviors with saving kits with this version (not saving all the samples to kit samples folder).
Mac Pro 2x2.8GHz Quad-Core Intel Xeon | 6GB | HP LP3065 30" |
__
http://www.waveformbakery.com

trilby
Posts: 7
Joined: Mon Jun 06, 2005 2:09 pm

Postby trilby » Thu Apr 02, 2009 5:47 am

Ahhh! finally I can load a loop into a single key.

It doesn't seem to work yet (in this early beta), but it would be great if you could keep the loop going by holding down the pad and it stops when you let go. If this gets implemented properly I can finally trash the buggy NI:Battery for my live work.

This is going to be the best MPC killer in the biz. Keep up the great work.

Trilby T

jamester
Posts: 109
Joined: Fri Oct 13, 2006 6:11 am

Postby jamester » Thu Apr 02, 2009 4:22 pm

Looks cool, though D&D from Reaper's arrangement still crashing as usual. :(

There is a workaround, but I'd love to see this fixed eventually. It works with every other drum/sampler I own (and that's quite a few)...

tiftof
Posts: 1
Joined: Sun May 25, 2008 3:09 pm

Postby tiftof » Fri Apr 03, 2009 5:13 pm

Is there a thread for submitting bugs?

adoran
Posts: 44
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:06 am

Postby adoran » Sun Apr 05, 2009 5:21 pm

anything been updated or done with the whole skinning process? i'd started some skins .. last year i guess it was.. and remember hearing that someone else was beta testing a version with more control added to for skinning..

is this included at all? (i recall not being able to change certain colours that were hard coded into the program)

i've nearly forgotten everything i did now that it's been so long.. but would be somewhat interested in making use out of the skins i started

jamester
Posts: 109
Joined: Fri Oct 13, 2006 6:11 am

Postby jamester » Mon Apr 06, 2009 3:38 pm

tiftof wrote:Is there a thread for submitting bugs?

I'd like to know this also. Had a play with it last night, some things I'd like to mention but don't want to junk up this announcement thread...

Drew_fx
Posts: 3828
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_fx » Mon Apr 06, 2009 3:41 pm

Either make a new thread, or submit a support ticket. Thanks.

mudlogger
Posts: 11
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:00 am

Postby mudlogger » Thu Apr 09, 2009 11:54 am

Hi - i can't get 1.6 beta to install on OSX.

I'm on a macbook pro - 10.4.11

I already have Guru - 1.5.12 installed.

Downloaded the 1.6 beta - extracted OK - clicked on GURU Application Installer OSX - nothing happens.

Any ideas?

Drew_fx
Posts: 3828
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_fx » Thu Apr 09, 2009 11:55 am

Sounds like a permissions issue to me. Try fixing disk permissions with disk utility.

mudlogger
Posts: 11
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:00 am

Postby mudlogger » Thu Apr 09, 2009 12:44 pm

Fixed permissions - still the same - no go.
Downloaded v1.6 again and extracted with Stuffit Expander - it works!
I previously extracted with Betterzip - i think Betterzip corrupted the extractor.
Thanks for your help.

noidftm
Posts: 9
Joined: Mon Aug 08, 2005 8:50 am

outputs in logic pro

Postby noidftm » Sun Apr 12, 2009 3:24 pm

Will there be a update to access the outputs in logic pro 8. This is a similar/same issue that occurred in 1.5 until a work around was made for 1.5.2

soundcrillz
Posts: 8
Joined: Wed Sep 05, 2007 11:26 am

great update

Postby soundcrillz » Sun Apr 12, 2009 4:26 pm

great work. lovin the mpc style note erase and note rpeat plus a more straight forward saving process. thank you fxpansion

fadwidit
Posts: 16
Joined: Thu Aug 24, 2006 9:03 am

Postby fadwidit » Mon Apr 13, 2009 12:39 am

Yayah!!! Ive been waitin forever for this, thanks FXpansion team... Keen to get it crackin!


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 15 guests