Page 1 of 1

Is this possible?

Posted: Sat Jul 04, 2009 7:50 am
by Saviersonite
Sorry about the crap thread title. I couldn't think what to call it.

I remember in Fruity Loops there was a feature where you could set a sample to "cut itself" or have it cut by another sample. Which meant if you had a long sample it would stop playing when it was triggered again or if the other sample you set to "cut" it was triggered. I found this to be a very handy feature. Is it possible in Guru? If so how do you do it?

Posted: Sat Jul 04, 2009 10:10 am
by Mully_FX
Hi,

yeah sure. you can set each pad to cut itself or be cut by any pad with the same colour or from the same engine.

cheers,
mully

Posted: Sat Jul 04, 2009 10:48 am
by Saviersonite
Excelent! Thank you for your swift reply.

Posted: Sun Jul 05, 2009 3:23 pm
by bantam
and press control alt and shift whilst doing this to make it happen to all 16 pads (saves going through each one)

Posted: Wed Jul 08, 2009 1:33 pm
by Saviersonite
Thanks Bantam.