Is 4 Bar Sequencing??? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Is 4 Bar Sequencing???

Support for GURU

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

Saccs
Posts: 5
Joined: Thu Nov 25, 2004 12:30 am
Location: Compton CA
Contact:

Is 4 Bar Sequencing???

Postby Saccs » Sat Jul 04, 2009 10:29 pm

My only choice or can I extended it to eight bars without building another pattern???... Stopping to do that kills the creative flow...especially when I freestyle hi hats or shakers and want subtle changes and using eight bar long music samples.

sec_9
Posts: 267
Joined: Mon Aug 14, 2006 9:37 pm

Postby sec_9 » Sat Jul 04, 2009 11:43 pm

Eh????

That makes no sense :?

Saccs
Posts: 5
Joined: Thu Nov 25, 2004 12:30 am
Location: Compton CA
Contact:

Postby Saccs » Sun Jul 05, 2009 2:24 am

What I mean is the Step Sequencer is only 4 bars... Can I expand it to 8.

sec_9
Posts: 267
Joined: Mon Aug 14, 2006 9:37 pm

Postby sec_9 » Sun Jul 05, 2009 2:53 am

in actual fact, the step sequencer is only 2 bars but if you look below it you will see a square with the word "pages". Turn this from 1 to 16 and the you can have 32 bars of sequencing.

have fun

Saccs
Posts: 5
Joined: Thu Nov 25, 2004 12:30 am
Location: Compton CA
Contact:

Postby Saccs » Sun Jul 05, 2009 3:12 am

Thanks!


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest