GURU Grooves not appearing all of a sudden - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

GURU Grooves not appearing all of a sudden

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

pbassx
Posts: 24
Joined: Wed Sep 12, 2007 10:10 pm

GURU Grooves not appearing all of a sudden

Postby pbassx » Tue Mar 09, 2010 12:18 am

Hi,
For some reason, my various Grooves (i.e. A Technical Itch, Acton Massive, etc. etc.) are not showing up in the little window in GURU--it is just blank. However, they are there in the Grooves folder in the Guru Data folder. Everything else appears normal. I haven't changed a thing--location of the folder, etc. etc. Nothing else on my system has changed either. This problem occurs in both standalone and plug-in scenarios.

Any ideas? I use these A LOT--help!

Thanks!

GURU v1.5 Build 12, Mac OS 10.6.2

Defcon
Posts: 5
Joined: Sat Aug 09, 2008 11:22 pm

Postby Defcon » Fri Dec 03, 2010 11:16 pm

I am having the same problem, also my engine wont play. Please let me know if you figure this out. :)


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests