Changing engines using MPK61 - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Changing engines using MPK61

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

3ze
Posts: 32
Joined: Fri Oct 17, 2008 10:13 am

Changing engines using MPK61

Postby 3ze » Sun May 09, 2010 4:19 pm

Hi

I have read through the manuals and the forum and I have tried using the information I have read but I still cannot get engine switching to work. I have assigned midi CC 76 etc to buttons, knobs, faders.....you name it, nothing works.

What I want to be able to do is use a button / knob on my MPK unit to switch between the 8 engines. Im using Logic 9.

Please help, its driving me nuts!! :lol:

3ze
Posts: 32
Joined: Fri Oct 17, 2008 10:13 am

Postby 3ze » Wed May 12, 2010 7:18 pm

I opened an official ticket a couple of days ago seeing how this topic seemed to be a bit dead. Can I get some kind of response please? :?

I know how to map midi etc, I just want to know if this is a known issue or what special 'pitfalls' i might need to be looking out for with Guru?

3ze
Posts: 32
Joined: Fri Oct 17, 2008 10:13 am

Postby 3ze » Fri May 14, 2010 5:28 pm

:?:

sec_9
Posts: 267
Joined: Mon Aug 14, 2006 9:37 pm

Postby sec_9 » Sat May 15, 2010 11:03 pm

Have you set the button/knob to the correct midi channel?
i'm not with Guru at the mo but I think it's either 12 or 13.


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests