Swing into host? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Swing into host?

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

setvice
Posts: 60
Joined: Sat Nov 29, 2008 4:48 pm

Swing into host?

Postby setvice » Thu Jul 22, 2010 6:30 am

Ive been dragging and dropping patterns from GURU's pattern keys into Reaper to arrange my songs. Is it possible to apply my swing settings from Guru. It doesnt seem to translate.
Any work arounds? :?:

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Thu Jul 22, 2010 12:05 pm

It definitely should have the swing in the exported midi. What version of Guru are you running? Update to 1.6.12 if you haven't already.

setvice
Posts: 60
Joined: Sat Nov 29, 2008 4:48 pm

Postby setvice » Thu Jul 22, 2010 1:27 pm

oops i panicked! i must have turned the swing rate all the way down by accident b4 i dragged!


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 8 guests