How to automate Guru engine volume? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

How to automate Guru engine volume?

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

BigAl
Posts: 1
Joined: Thu Dec 01, 2005 9:25 am

How to automate Guru engine volume?

Postby BigAl » Sun Sep 12, 2010 11:06 pm

Without using multi-outputs, how to automation the 8 engine volumes in Guru?
-- I am using Logic Pro 8 Hyper Draw
-- I am using Guru 1.6.12

Thanks,
Al

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Tue Sep 14, 2010 3:14 pm

Each Engine responds to a different midi channel. Control change 07 will change the volume. So #cc 07 on channel 8 will change the volume on Engine 8.


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests