use as samplebox - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

use as samplebox

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

leecos
Posts: 11
Joined: Mon Jan 29, 2007 10:36 pm

use as samplebox

Postby leecos » Wed Oct 06, 2010 6:45 pm

hi, i didn't know how to word it so i couldn't search it

is there a way of setting it up so that when you press a key on your midi keyboard, it doesn't playback the full sample but plays it until you release your finger?

like you can do with the nnxt in reason for instance

btw i bought my guru just in case you think im a freeloader!! (have the serial number to prove it)#

cheers

User avatar
mayur_FX
Posts: 881
Joined: Thu Sep 23, 2004 11:58 am
Location: FX HQ, London

Postby mayur_FX » Thu Oct 07, 2010 12:58 pm

Turn on the 'Gate' button in the Pad Edit screen.
Mayur Maha
FXpansion Audio [http://www.fxpansion.com]
Please do not PM me - use the support ticket system instead


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests