Guru Data Folder lost every time I'm starting Guru - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Guru Data Folder lost every time I'm starting Guru

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

wildcafe
Posts: 3
Joined: Tue Aug 19, 2008 9:45 pm

Guru Data Folder lost every time I'm starting Guru

Postby wildcafe » Mon Dec 31, 2012 3:26 pm

Hi,

I'm on an Apple Mac using OS X 10.8.2.
I'm using Ableton Live. When I start an instance of Guru, it asks me everytime for the data folder. I set it correctly and then everything works fine.
The next time I open a new instance of Guru, it asks me again.

I assume, Guru can't handle umlauts, because the name of my volume is "Großraumlimo/..." and in Guru's options tab it's "Gro raumlimo/...".

Is there a workaround to fix this?
I still tried it with an Alias or symbolic link. Doesn't work at all...

Please help
Bernie

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Wed Jan 02, 2013 2:11 pm

Can you confirm it's the umlauts causing the problem? Try setting a path that contains none and see if that sticks.


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests