Forum

FXpansion Forum

Sylenth 1 not wrapping

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, Moderators

OVOID
Posts: 2
Joined: Sat Apr 07, 2012 7:51 am

Sylenth 1 not wrapping

Postby OVOID » Sat Apr 07, 2012 9:08 am

Hi!

Downloaded and purchased the wrapper today. When I try to wrap Sylenth1 (installed in C:\Program Files\Steinberg\VSTPlugins) it greys out and states that "Sylenth1 could not be wrapped". I am running windows 7 (64 bit).

Since registration seems to be an issue, I followed Sylenths instructions regarding manually putting the registry file in the folder, but that doesn't work either.

I am using PT9 as DAW, not that I have gotten that far yet...

Thankful for any help.

Best regards

Joachim

OVOID
Posts: 2
Joined: Sat Apr 07, 2012 7:51 am

Postby OVOID » Sat Apr 07, 2012 12:55 pm

Never mind, solved it by uninstalling everything, turning off UAC, re-installing the 32-bit version of Sylenth and the latest version of the wrapper.

Works fine now as far as I can tell.


Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests