FXpansion Forum

VST to RTAS wrapper 2.1 not working on PT9 on MAC

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, Moderators

Posts: 1
Joined: Tue Apr 03, 2007 3:07 pm

VST to RTAS wrapper 2.1 not working on PT9 on MAC

Postby riku » Mon May 07, 2012 8:04 pm

I have a Mac and PT9 and I cannot get the wrapper to work.
It installs, detects and appears to wrap VST's.
When I open PT9 and select a wrapped VST no sound passes though the plug in. All of the controls are non-responsive.
When I remove the wrapped plugin then the channel starts working again.

Any ideas anyone?

User avatar
Posts: 881
Joined: Thu Sep 23, 2004 11:58 am
Location: FX HQ, London

Postby mayur_FX » Wed May 09, 2012 1:42 pm

What OSX version, what plugin(s) ? See this post:
Mayur Maha
FXpansion Audio []
Please do not PM me - use the support ticket system instead

Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests