Renaming Drum Grooves in Drum Track Mode - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Renaming Drum Grooves in Drum Track Mode

Support for BFD2 Acoustic Drum Workstation

Moderators: Drew_BFDTeam, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Moderators

timmy2x
Posts: 1
Joined: Tue Jul 20, 2010 3:53 am

Renaming Drum Grooves in Drum Track Mode

Postby timmy2x » Wed Nov 24, 2010 2:16 am

Is it possible to rename the grooves (or sub-grooves) in the Drum Track mode (or in any mode)? I find that as I enter the grooves into the drum track I lose track of what is the pre-chorus drumming groove versus the bridge, etc. Especially since most of the grooves have very similar names, or even the same name. It would be helpful if it was possible to rename each groove in the drum track. Thanks.

User avatar
Mully_FX
Posts: 181
Joined: Thu Sep 16, 2004 3:01 pm
Location: up here in my tree
Contact:

Postby Mully_FX » Wed Dec 01, 2010 3:10 pm

sure....

simply select a groove from the palette
and rename it (see screenshot)

if you want to change the names directly in the timeline simply double click
the part you wanna rename (which then selects the corresponding groove in the palette)

cheers,
mully
Attachments
Screen shot 2010-12-01 at 4.10.17 PM.png
Screen shot 2010-12-01 at 4.10.17 PM.png (25.26 KiB) Viewed 1400 times


Return to “BFD2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests