samplitude Eco problems - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

samplitude Eco problems

Support for BFD Eco Acoustic Drum Module

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

BHooper
Posts: 1
Joined: Fri Dec 30, 2011 10:06 pm

samplitude Eco problems

Postby BHooper » Fri Dec 30, 2011 11:36 pm

I'm trying to use BFD Eco with samplitude music studio 15. I can get Eco to play but when I try to record a track I get nothing. Please Help.

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Wed Jan 18, 2012 3:31 pm

You posted this in the Guru forum, so it got missed, moving.

User avatar
purtington
Posts: 3160
Joined: Wed May 16, 2007 9:37 am
Location: Bristol UK
Contact:

Re: samplitude Eco problems

Postby purtington » Wed Jan 18, 2012 5:29 pm

BHooper wrote:I'm trying to use BFD Eco with samplitude music studio 15. I can get Eco to play but when I try to record a track I get nothing. Please Help.


Do you mean you want to record the audio output of Eco? Are you wanting to bounce your whole
project down to a single stereo file?

Unless you are having CPU or ram issues in your project you really don't need to record Eco's audio output
until you are at the above scenario, IE mixing down your whole project.

Steve
https://soundcloud.com/steve-corr

Scan UK 3XS Audio System
ASUS Prime Intel Z390-A
intel i9 10th gen 900k 3.7GHz
32GB Corsair DDR4 Vengeance LPX 2666MHz
5000GB SSD PM981 M.2 PCIe (OS)
500GB SSD drive for BFD Samples
Focusrite Scarlett 4i4
Windows 10


Return to “BFD Eco”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests