How to choke an engine's samples - shortcut - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

How to choke an engine's samples - shortcut

Support for Geist

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

bobbybland
Posts: 522
Joined: Mon Jan 01, 2007 12:31 am
Location: 1986

How to choke an engine's samples - shortcut

Postby bobbybland » Thu Nov 18, 2010 1:56 am

I'm starting by learning the pad/layer mode, I really wanna disect this,because they have done alot of work on this level..

at the same time I'm looking for a shortcut to some of these choke options, is there any way to choke an engine with a single button press? via key command in the future would be cool too..


Oh also an engine's tuning too. .sorry if I'm overlooking something obvious..


thanks :wink:

torque138
Posts: 59
Joined: Fri Mar 17, 2006 8:43 pm

Postby torque138 » Thu Nov 18, 2010 2:51 am

apparently you can hold down ALT when choosing the choke group (engine group one). this doesn't seem to work in plugin mode, so click "Pads" in the upper left, then select choke group.

bobbybland
Posts: 522
Joined: Mon Jan 01, 2007 12:31 am
Location: 1986

Postby bobbybland » Thu Nov 18, 2010 3:09 am

Thanks torque.. That's what I've found as well..

User avatar
Rory_FX
Posts: 2495
Joined: Tue Oct 12, 2004 4:56 pm
Location: FXP:MCR

Postby Rory_FX » Thu Nov 18, 2010 11:27 am

For Engine tuning, go to the Engine mixer and hit the Setup tab to the left of the faders.

bobbybland
Posts: 522
Joined: Mon Jan 01, 2007 12:31 am
Location: 1986

Postby bobbybland » Thu Nov 18, 2010 5:21 pm

Rory_FX wrote:For Engine tuning, go to the Engine mixer and hit the Setup tab to the left of the faders.


cool thanks 8)


Return to “Geist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests