Easiest way to make MPD32 control only Geist plugin. - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Easiest way to make MPD32 control only Geist plugin.

Support for Geist

Moderators: Drew_BFDTeam, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

groovemonger
Posts: 3
Joined: Sun Mar 04, 2012 1:05 pm

Easiest way to make MPD32 control only Geist plugin.

Postby groovemonger » Thu Apr 18, 2013 10:19 am

I use a fairly vanilla setup these days with a Korg Microkontrol acting as my Logic control surface. I also have an MPD32 and I use it almost entirely with Geist.

However, when using the Geist MPD32 preset in plugin mode it will also control sliders and such like in Logic?

How can I devote the MPD32 just to plugin duties?

User avatar
schmidi
Posts: 129
Joined: Wed Mar 23, 2011 12:15 pm

Postby schmidi » Wed Apr 24, 2013 1:01 pm

Not sure how Logic handles midi devices, but I know in Live you can set where the midi msg is coming from. IE track 1 I set it to receive from MPD32, track 2 from Oxygen 8, track 3... so on.

If that isn't an option, then you can use the host mapping functions.

Good luck! Schmidi


Return to “Geist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests