FXpansion Forum

Copy Graph settings?

Support for Geist

Moderators: Drew_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, Moderators

Posts: 100
Joined: Tue Dec 23, 2008 10:54 am

Copy Graph settings?

Postby seige313 » Sun Sep 06, 2015 10:31 am

Is there a way to copy graph settings to another engine? Say if I used Shift on engine 1 and I want that same amount of shift applied on the same track but different engine is that a possibility?

Posts: 11
Joined: Sun Dec 30, 2012 12:35 pm

Re: Copy Graph settings?

Postby forumk » Mon Jan 18, 2016 7:37 am

In my GEIST ALT+right click shows the menu in which you can copy individual "blocks" and paste them to another pattern.
Or copy the whole pattern and make then the changes.

Return to “Geist”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests