Bypass Bug [BR: 0008794] - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Bypass Bug [BR: 0008794]

Support forum for Etch VST/AU/RTAS

Moderators: Drew_fx, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, Moderators

umfufu
Posts: 76
Joined: Fri Oct 30, 2009 11:55 pm

Bypass Bug [BR: 0008794]

Postby umfufu » Tue Mar 27, 2012 3:50 am

Bypass doesn't work in Nuendo 5 on Mac OSX. I'm assuming it's the same with Cubase.
Also, their are major GUI bugs with processing a file with the plugin.

Thanks!

dschreiberjr
Posts: 23
Joined: Mon Nov 02, 2009 8:46 pm

Postby dschreiberjr » Fri Apr 06, 2012 2:19 am

I'm on Cubase on OSX. I'm pretty sure this is accurate. I noticed it once, but haven't been able to fully test for sure.

Drew_fx
Posts: 3830
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_fx » Tue Apr 10, 2012 9:18 am

Logged!

neuroattack
Posts: 1
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:59 am

Postby neuroattack » Mon Apr 23, 2012 11:34 pm

I was just testing Etch with Studio One 2.0.5 on Mac Os X 10.6.8. I tried to automate one track with it and bypass is not working. I'm going to try with Logic 9 later. I think we need a bug fix...

cease2xist
Posts: 1
Joined: Wed Dec 07, 2011 9:11 pm

Postby cease2xist » Thu Jul 12, 2012 1:32 pm

I use Cubase 4 and I have this issue with Etch. It makes it a real pain to use and find my self not using it due to this bug.
Is there any resolution yet?


Return to “Etch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest