Upgraded to BFD3 but it will not open, just keeps crashing on start up. - Page 2 - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Upgraded to BFD3 but it will not open, just keeps crashing on start up.

Product Support for BFD3

Moderator: Moderators

User avatar
SKoT_FX
Promulgator of Beats
Posts: 2375
Joined: Tue Sep 21, 2004 9:51 am
Location: FX Australia, Perth
Contact:

Postby SKoT_FX » Sun Dec 01, 2013 2:48 am

Hiya, we have this standalone-crash-n-startup-on-mac fixed (I finally managed to recreate it a few weeks ago); the build is going through testing at the moment. Hang in there... we're moving thru the more obscure and difficult to recreate part of the post-release bug fix cycle.
SKoT McDonald
CTO FXpansion]

mickgormaley
Posts: 53
Joined: Thu Dec 29, 2011 10:22 pm
Location: Saddle Brook, NJ USA

BFD3 standalone won't open in 64 bit mode

Postby mickgormaley » Mon Dec 09, 2013 6:04 am

BFD3 standalone won't open in 64 bit mode, but will in 32 bit mode. Seems to work ok in PT 11.03. Find BFD3 in finder, get info, then check "Open in 32-bit mode" in info window. That worked for me. Still waiting for the real fix.


Mac Mini 2.3 GHz Intel Core i7, OSX 10.9, 16GB RAM
512 GB Samsung 840 Pro SSD, 1TB HGST Travelstar HD
UA Apollo Quad interface, Pro Tools HDv11.0.3.14 BFD3 v3.0.1, BFD2 v2.3.1.6, Tremor v1.0
1 Trapkat 4.0 + 2 Drumkat 3.5's, 2 Kickkats & 2 Hatkats

scottburrow
Posts: 3
Joined: Sat Aug 27, 2011 7:26 pm

Postby scottburrow » Thu Dec 12, 2013 3:54 pm

Well the Public Beta is out 3.0.2.8 and it still hangs on startup for me. The hosted one runs fine.

beaflat
Posts: 1
Joined: Thu Feb 16, 2012 6:04 pm

Postby beaflat » Sat Jan 11, 2014 9:46 pm

Just installed BFD3 on my shiny new machine and it crashed several times as standalone - wierd thing is that after opening it up in Abletine Live it will now open.


Return to “BFD3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests