Running BFD3 through Logic Pro 9 or Reason 8...? - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Running BFD3 through Logic Pro 9 or Reason 8...?

Product Support for BFD3

Moderator: Moderators

tripalreno4
Posts: 1
Joined: Fri Jul 10, 2020 9:44 am

Running BFD3 through Logic Pro 9 or Reason 8...?

Postby tripalreno4 » Fri Jul 10, 2020 9:47 am

So i own FXpansion BFD3, Logic Pro 9 and Propellerheads Reason 8. I love the drum sounds available in BFD3 but find the workflow impossible.

In the past I've run BFD 2 through an old version of Cubase (i think v.3 maybe?) and use the piano roll in Cubase to play the sounds from BFD.

Is it possible to do this with either Logic or Reason?

Thank you :)

kafka
Posts: 316
Joined: Tue Apr 17, 2007 10:47 pm

Re: Running BFD3 through Logic Pro 9 or Reason 8...?

Postby kafka » Fri Jul 10, 2020 12:56 pm

It's just a question of using the MIDI key map for your triggers. It's the same process as in BFD2.

You might even be able to re-use the key map you used in BFD2. I think I have some old ones in BFD3 that go way back.


Return to “BFD3”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests