Page 1 of 1

Is there an undo feature?

Posted: Mon May 08, 2017 10:07 pm
by legomonster
I've managed to lose so many good sounds by accidentally clicking on a browser preset. Is there an undo function or could one be implemented?

Re: Is there an undo feature?

Posted: Tue May 09, 2017 11:46 pm
by legomonster
Even a confirmation dialog would do the job before loading over an unsaved patch

Re: Is there an undo feature?

Posted: Thu May 11, 2017 1:11 pm
by Angus_FX
There isn't an undo, but if you accidentally load a new preset in the browser (or even more than one), you can hit the CANCEL button in the browser (prior to making any edits) and you will get your old patch back.

CANCELing a preset load will always take you back to the state at the end of your last edit operation.

Once you make any tweaks to a newly loaded preset, the edit buffer gets overwritten and at that point you can't go back to where you were before.