Switching engines - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

Switching engines

Support for GURU

Moderators: Drew_BFDTeam, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, Moderators

tommyf
Posts: 70
Joined: Fri Jul 04, 2008 6:45 pm

Switching engines

Postby tommyf » Mon Dec 29, 2008 6:40 pm

Hi,

Just a quick one, i have loaded up 3 engines with my own samples, but when i click on engine 2 for those 16 sounds, and i play my midi keyboard to hear them, i am still hearing engine 1's sounds.

I have spent ages looking and reading the book on how to solve this problem but i cannot find a way to solve it.

Any help or ideas would really be appreciated.

Many thanks

PrimoChris
Posts: 92
Joined: Sun May 28, 2006 12:59 pm

Postby PrimoChris » Wed Dec 31, 2008 8:18 am

I guess your keyboard is sending on midi channel 1 and therefor always triggers engine 1. Switch the transmitting channel on your keyboard to 11 and it should trigger the selected engine.

tommyf
Posts: 70
Joined: Fri Jul 04, 2008 6:45 pm

Postby tommyf » Wed Dec 31, 2008 7:16 pm

fantastic, many thanks for that, it worked a treat, i can't believe i didn't think of that!

thanks


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests