Forum

FXpansion Forum - Beta

SampleLord or M-Tron VST to RTAS

Support for the VST To RTAS Adapter

Moderators: Drew_fx, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Moderators

dreddick
Posts: 2
Joined: Thu Dec 09, 2010 4:19 pm

SampleLord or M-Tron VST to RTAS

Postby dreddick » Tue Dec 14, 2010 5:06 pm

Hello - has anyone tried using the SampleLord VSTi with the adapter? Also, I have M-Tron (pre RTAS), anyone using that with the adapter?

TIA!

David

dreddick
Posts: 2
Joined: Thu Dec 09, 2010 4:19 pm

Postby dreddick » Sat Jan 01, 2011 5:05 pm

Answering my own query...got the adapter and both VSTi's appear to be working fine under Pro Tools 8 M-Powered.


Return to “VST To RTAS Adapter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests