Forum

FXpansion Forum - Beta

how do I reset engine tuning to zero

Support for GURU

Moderators: Drew_fx, Andreas_FX, Rory_FX, Rhi_FX, Paul_fx, clare_fx, SKoT_FX, Steve_FX, john emrich, Mully_FX, mayur_FX, Angus_FX, Moderators

gregh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 15, 2007 7:21 am

how do I reset engine tuning to zero

Postby gregh » Sun Jan 09, 2011 10:20 pm

Title hopefuly explains. The 'tun' knob in the engine control panel (next to bpm for engine1) doesn't seem to have any numerical readout or any way to reset back to zero (no tuning change). Can someone please help me with how to use that control
thanks Gregh

gregh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 15, 2007 7:21 am

Postby gregh » Fri Jan 14, 2011 12:52 am

bump - can't find anything in the manual for this

User avatar
Faddicted
Posts: 19
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:05 pm

Postby Faddicted » Fri Jan 14, 2011 7:42 pm

cntrl+right click ( pc )

gregh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 15, 2007 7:21 am

Postby gregh » Sat Jan 15, 2011 6:31 am

thanks


Return to “GURU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron