BFD3.1.0.20 now available - Introducing the BFD Demo Pack panel, BFDLACTool, VCA Comp, and more...! - Page 2 - Fxpansion.com

Forum

FXpansion Forum

BFD3.1.0.20 now available - Introducing the BFD Demo Pack panel, BFDLACTool, VCA Comp, and more...!

Product Support for BFD3

Moderator: Moderators

HarmoNoise
Posts: 14
Joined: Sun Nov 03, 2013 6:31 pm

Postby HarmoNoise » Wed Jul 22, 2015 3:16 pm

How long are the deals lasting for the expansions packs via Beta of the store through the BFD app?

Drew_BFDTeam
Posts: 3788
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_BFDTeam » Thu Jul 23, 2015 4:04 pm

Novikthewise wrote:Hello there,

In this version the tonal variation of the AMG algo doesn't work. Even though AMG is turned on the tonal variation doesn't work. Its playing back the same sample over and over again no matter how high i set the tonal variance globally and individually. The loudness variation works.

I tried it in standalone and as plugin in Cubase. I also tried several kitpieces through my entire libraries and with old bfd2 (wav) and BFD3 (lac) libraries. No difference

can someone else check this please


Logged! [0013055]

User avatar
Steve_FX
Posts: 381
Joined: Tue May 16, 2006 7:46 am
Location: FX HQ, London, UK
Contact:

Postby Steve_FX » Thu Jul 23, 2015 6:34 pm

HarmaNoise wrote:How long are the deals lasting for the expansions packs via Beta of the store through the BFD app?


Hi, you don't have to be using the beta to get the deals (though if you want to try the packs out the beta is a good way!) - they're running until 31 July from www.fxpansion.com.
Steve @ FXpansion

User avatar
Twrogstudio
Posts: 14
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:15 pm

AGM

Postby Twrogstudio » Fri Jul 24, 2015 10:37 am

Can't help but notice that AMG defaults to off with the new presets. Took me a while to suss it :)
OSX 10.10.4, LPX 10.10.1, S1 V3

Drew_BFDTeam
Posts: 3788
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Re: AGM

Postby Drew_BFDTeam » Fri Jul 24, 2015 12:47 pm

Twrogstudio wrote:Can't help but notice that AMG defaults to off with the new presets. Took me a while to suss it :)


Thanks, will be fixed in a new version!

User avatar
Twrogstudio
Posts: 14
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:15 pm

Postby Twrogstudio » Fri Jul 24, 2015 12:59 pm

Cool! The new additions are great BTW!
OSX 10.10.4, LPX 10.10.1, S1 V3

elsidius
Posts: 4
Joined: Fri Mar 14, 2014 1:15 am

Postby elsidius » Mon Jul 27, 2015 3:44 pm

Hi

Thanks for the update.
Not seeing the 24 new Kits and presets..
Also is there a way of installing previously purchased expansion packs within the BFD3 app similar to the demo downloading feaure?

Thanks

Sidius

rockwoodcolin
Posts: 4
Joined: Wed Nov 09, 2011 8:56 pm

BFD3_3-1-0-17_Update taking Cubase down

Postby rockwoodcolin » Wed Jul 29, 2015 12:57 am

I was already having crashes with the previous shipping version of BFD. I know because it would ask to save the crash log.
I installed BFD3_3-1-0-17 and it's crashing more often.

As a test, in Cubase I tried a render-in-place and sure enough that crashed Cubase.
Next test, mute BFD and Export Audio and no crashes.

Cubase 8.0.20
Windows 8.1 with all updates
HP Z800 12 core, 32GB RAM

Crash log attached
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

t.hud
Posts: 20
Joined: Tue Apr 10, 2007 3:37 pm

Postby t.hud » Wed Jul 29, 2015 1:49 pm

i cant shake the red tags that tell me its a demo
wtf ??
or is this normal
evey kit i had b4 is now DeMo ???????????????????

Drew_BFDTeam
Posts: 3788
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Re: BFD3_3-1-0-17_Update taking Cubase down

Postby Drew_BFDTeam » Wed Jul 29, 2015 2:30 pm

rockwoodcolin wrote:I was already having crashes with the previous shipping version of BFD. I know because it would ask to save the crash log.
I installed BFD3_3-1-0-17 and it's crashing more often.

As a test, in Cubase I tried a render-in-place and sure enough that crashed Cubase.
Next test, mute BFD and Export Audio and no crashes.

Cubase 8.0.20
Windows 8.1 with all updates
HP Z800 12 core, 32GB RAM

Crash log attached


Heya, could we get the DMP file as well, not just the TXT file?

Drew_BFDTeam
Posts: 3788
Joined: Fri Jul 21, 2006 5:32 pm
Location: London, UK

Postby Drew_BFDTeam » Wed Jul 29, 2015 2:30 pm

t.hud wrote:i cant shake the red tags that tell me its a demo
wtf ??
or is this normal
evey kit i had b4 is now DeMo ???????????????????


Are you saying that all of your paid products now show DEMO over them in the browser? Can you post a screenshot?

t.hud
Posts: 20
Joined: Tue Apr 10, 2007 3:37 pm

Postby t.hud » Wed Jul 29, 2015 2:52 pm

yes everything has the red tag demo
every kit and kit piece
all the presets
etc
screen shot will do when i get to the studio

User avatar
SKoT_FX
Promulgator of Beats
Posts: 2375
Joined: Tue Sep 21, 2004 9:51 am
Location: FX Australia, Perth
Contact:

Postby SKoT_FX » Wed Jul 29, 2015 5:38 pm

t.hud - did you downgrade to 3.0.x.x again? I'm wondering if BFD3.1 resources have been left behind...
SKoT McDonald
CTO FXpansion]

t.hud
Posts: 20
Joined: Tue Apr 10, 2007 3:37 pm

Postby t.hud » Thu Jul 30, 2015 7:17 am

no i just used the link to 3.1
strange ...

gaheba
Posts: 149
Joined: Sun Jul 01, 2007 9:02 am

Postby gaheba » Sun Aug 02, 2015 7:52 am

Hey guys, minor graphic thingy. In standalone and plugin, when you go to the groove editor, it opens with either the kick or snare highlighted blue, no matter which kit piece I try and select, either the kick or snare stubbornly remains highlighted. See screen shot.

Image

In the screenshot you can see I have selected the high hat, but the kick remains highlighted.

BFD 3.1.0.17.
20011 27" iMac i5 2.7ghz, 24g ram, 1T HD, running OSX 10.11.6
Studio One Pro 3.2.3, Logic X, BFD3, S-Gear, other stuff.
RME FF400.


Return to “BFD3”

Who is online

Users browsing this forum: quietstorm and 6 guests